Search
Search

Deodorant s aktivním stříbrem, přírodními výtažky, aloe vera, allantoinem a aminátem G® pro muže

331  včetně DPH

Kat.č.: 67 Category

Další informace

Stav:

Nový produkt

Deodorant se stříbrem, přírodními extrakty a aloe vera

Luxusní pánský deodorant s obsahem pečujících a zklidňujících látek osvěží tělo i mysl a dodá podmanivou a dlouhotrvající vůni. Zabraňte pocení a nepříjemnému zápachu jednou pro vždy díky unikátním vlastnostem aktivního stříbra. Vyzkoušejte a už nebudete chtít jiný. Dermatologicky testováno. 100% vegan. Bez silikonů a parabenů. 100ml

Skladem

Množství

Více informací

GULTIO vegan bez silikonu bez parabenu 

 

Allantoin je dusíkatá organická látka, která je pro své výrazné regenerační účinky s oblibou využívána v kosmetice. Uklidňuje a hydratuje podrážděnou pokožku a napomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky.

Aminát G je dezinfekční antibakteriální látka s hydratačními a uklidňujícími účinky.

Aktivní stříbro účinky

Stříbro ničí více než 650 choroboplodných bakterií, virů, mykóz, plísní a působí také proti bakteriím rozkládajícím pot. Stejně tak stříbro pomáhá při osobní hygieně.
Příznivé efekty stříbra jsou doslova záchranou pro lidi s citlivou pokožkou a ekzémy nebo pro alergiky. Drobné částečky stříbra prostě umí divy.

Tento produkt splňuje podmínky prestižního certifikátu kvality a zdravotní nezávadnosti vydávaný organizací IFRA (International Fragrance Association), který zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu esencí v kosmetickém a potravinářském průmyslu.

 

Složení / INCI: Aqua, Alcohol denat., Polysorbate 80, Parfum, Glycerin, Ethyl Lauroyl arginate HCL, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Silver Sulfate, Linalool.

Stříbro, byliny a vonné extrakty – zdravý elixír pro krásnější tělo, pleť a vlasy.

Kosmetika s přírodními extrakty Gultio přináší unikátní vlastnosti stříbra, které pokožku doslova konejší. Zatímco běžná kosmetika se velmi často vyrábí jako chemie, u kosmetických přípravků se stříbrem Gultio se při výrobě jedná o alchymii a používání tradičních přírodních prostředků. Aktivní stříbro a jeho blahodárné účinky – čtěte zde

 

aktivní stříbro

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: