Search
Search

Trekové zátěžové ponožky z MERINO vlny a stříbra

363  včetně DPH

Kat.č.: 6401 Categories ,

Další informace

Stav:

Nový produkt

Antibakteriální ponožky Gultio s merino vlnou a aktivním stříbrem – track

Ponožky jsou vyrobeny z vláken obsahujících antibakteriální přídavek na bázi aktivního stříbra. Ta brání růstu plísní a hub, a tím aktivně působí proti zápachu nohou. Stříbro je aplikováno do struktury vlákna. Jedná se tedy o vlákno s obsahem Ag+. Obsah: vlna Merino 19%,acryl 19%, bav. 27%, polyprop. 17%,polyam.13%,elas.5%

Množství

Více informací

Ionty stříbra obsažené ve struktuře vlákna zůstávají v pletenině podstatně déle než při povrchové aplikaci podobnými přípravky. Jedná se tedy o vlákno s obsahem Ag+.

Ponožky mají sportovní lem, polstrovanou oblast kotníků zamezující otlakům, odvětranou nártovou část a elastický pásek bránící přetáčení ponožky na chodidle. Zdvojená pata a špička prodlužuje životnost ponožky.

VLNA MERINO je extrémně jemná vlna, kterou produkuje plemeno ovce známé jako Merino. V současné době jsou hlavními producenty chovatelé v Austrálii.
Merino vlna je velmi hebká, mívá jemnost vláken 23,5 mikronů, je dokonce několikrát tenčí než lidský vlas, neškrábe a nekouše. Vlna má schopnost pohlcovat pachy a působit antibakteriálně. Díky přirozeně kadeřavé struktuře vláken dokáže velmi dobře zadržovat vzduch – má výborné termoregulační vlastnosti. Vlákna Merino dokáží absorbovat vlhkost chodidel a nezměnit přitom své izolační vlastnosti.
U přírodní vlny je běžným jevem žmolkování. Proto doporučujeme prát ručně v rubu.

Ponožky jsou ošetřeny biocidním přípravkem s účinnou látkou: silver phosphate glass, CAS 308069-39-8

Stříbro přináší uživatelsky příjemný efekt. Stačí zabudovat do vláken oděvů patřičné množství stříbra a najednou zjistíte, že spodní prádlo, ponožky nebo tričko ani při nadměrném pocení nepáchne. Aktivita stříbra působí proti bakteriím rozkládajícím pot. Drobné částečky stříbra prostě umí divy.
Gultio myslí na Vaši pohodu za všech situací.

.

            

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: